Kom meer te weten

over Irma

Mijn naam is Irma oost en naast kinderyogadocente bij Little Spirit Yoga ben ik vooral moeder van 2 dochters. Mijn grote liefde voor kinderen, jarenlange  ervaring als gastouder en  mijn passie voor spiritualiteit, bewustwording en yoga, hebben mij doen besluiten mijn bedrijf Little Spirit Yoga op te richten.
 
Wat mij opviel tijdens het werken met kinderen maar ook bij mijn eigen dochters is dat zij veel prikkels te verwerken hebben. Daarnaast ligt de nadruk in de huidige samenleving vooral op het denken en presteren. Dit alles kan stress en vermoeidheid veroorzaken en kinderen kunnen zich hierdoor onveilig en onzeker worden. Terwijl een kind moet kind kunnen zijn en zoveel mogelijk onbevangen in het leven staan. Dit is essentieel voor de rest van hun leven.
 
Met mijn yogalessen wil ik hen de ruimte, de liefde en handvatten geven die zij nodig hebben. Daarmee wil ik bijdragen aan het opgroeien van ontspannen, zelfbewuste, evenwichtige mensen die liefdevol met zichzelf en hun omgeving omgaan.

Ik heb de erkende opleiding Docent Kinderyoga gevolgd bij Jip & Jan Academie in Almere en daarnaast heb ik bij Arterre, Nijmegen de opleiding Meditatie en Mindfulness met kinderen en de training Mindfulteens gevolgd. Vanaf 5 september 2019 start Little Spirit Yoga weer met de yogalessen.

Yoga is ontstaan in India en betekent 'verbinden'. Het staat voor het in balans brengen van lichaam en geest, dus eigenlijk in verbinding komen met jezelf!